OM MEG

Hei, jeg heter Hans Kristian. Jeg kommer fra Østlandet og ei lita bygd utenfor Hokksund i Øvre Eiker. Der ble jeg født i 1979 og vokste opp på bondegård med skogen og fjellet som nærmeste nabo.

Villmarken jeg lekte og lærte i som liten, har også blitt min arbeidsplass i det voksne liv. Og selv om spenningen og dragningen mot naturen fortsatt er den samme, har horisonten utvidet seg med årene.

Tidligere i yrkeskarriæren har jeg vært fulltidsansatt som reporter innen reiseliv og friluftsliv, og det hender fortsatt at jeg tar frem pennen når jeg kommer over en god historie. Det er likevel foto som nå opptar det meste av arbeidstiden min. Jeg jobber både mot media, privatkunder og det kommersielle markedet, og har spesialisert meg innenfor aktiviteter jeg er lidenskapelig interessert i.

Selv om foto i friluft er favoritt-aktiviteten min, driver jeg også eget fotostudio og utfører jobber innen produktfoto, interiør og mote.

Jeg er en kreativ fotograf som ser mulighetene og gjerne angriper utfordringer fra forskjellige og utradisjonelle vinkler, samtidig som jeg blander jobben med godt humør.

Motivasjonen min for å være fotograf, er å vise mennesket og naturen i samspill – samtidig som jeg elsker å inspirere andre til å oppleve.

Håper å høre fra deg/dere!